Bliv klar til LAN-party

7. december 2020

Er det dig, der skal afholde det næste Lan party for dine gamervenner? Der er flere ting, du skal være opmærksom på, inden dine venner ankommer. Du skal have styr på lokalet, snacks og ikke mindst have sørget for oprydning på pc. Læs med her og få gode tips til, hvordan du forbereder dig bedst muligt.

Bliv klar til gaming med oprydning på pc

Arrangementets helt store hovedrolle er selvfølgelig din pc. At have en gamerklar pc er afgørende for, at aftenen bliver en succes. Har du en langsom pc, bør du gøre noget ved det, inden dit Lan party begynder. At din pc er langsom, kan skyldes, at du trænger til at få ryddet op i dine filer. Oprydning på pc kan være svært at gøre selv. Skal du være 100% sikker på, at alt bliver gjort som det skal, bør du få en professionel til at rense din pc.

Du kan også selv begynde at rense computeren, men det er risikabelt. Hvis du er dygtig til IT og har god erfaring med rensning af pc’er, kan du selvfølgelig sagtens selv gøre det. Hvis ikke, er det klart bedst at hyre en professionel. Med en professionel oprydning på din pc er du helt parat til at game hele natten.

De perfekte rammer for dit Lan party

Det kræver som sådan ikke meget at skulle afholde et godt Lan party. Har du et større lokale i din bolig, skal dette blot ryddes og så skal der opstilles borde og stole. Der er dog nogle vigtige elementer, der skal være styr på, inden festen kan begynde. Du skal sørge for, at der er stik til alle. Ligeledes skal der være kabler, herunder netværkskabler. Dine venner kan selv medbringe, så alle er sikre på at kunne koble til.

I skal selvfølgelig ikke sidde i totalt mørke, selvom det er hyggeligt og optimalt at game i et mørkt lokale. Sørg for, at der er den rette belysning, som ikke irriterer spillet. Til et Lan party har de fleste deltagere selv lidt drikkevarer og snacks med. Men som en god vært, er det altid en god ide at have lidt ekstra af det hele på lager.

Køb ind i god tid og få drikkevarerne på køl. Køb hellere lidt for meget end lidt for lidt. Det er surt at løbe tør for snacks midt i et godt spil. Tænk også over, hvilken mad I skal have. Du kan selv forberede noget, der er hurtigt at varme, men det er også helt fint at bestille noget udefra. Det vigtigste er, at det er hurtigt og nemt, så du i stedet kan fokusere på spillet.

Pas på hinanden

Hold god afstand og sid gerne med passende afstand til hinanden. I denne tid skal I også huske hyppigt at bruge håndsprit. Du kan med fordel have en pumpe stående på bordet. På den måde passer I på hinanden og undgår for meget kontakt, selvom I er sammen til Lan party.