Sådan bliver du bedre til FIFA: 3 gode tips

9. juni 2021

Lige meget om du bare gerne vil slå dine venner eller om du kæmper mere seriøst i FIFA-divisionerne, burde disse tips kunne hjælpe dig med at blive en bedre FIFA-spiller.

Hvis du gerne vil blive bedre til verdens bedste fodboldspil, så er det nødvendigt at kende et par tricks. Her kommer derfor tre gode tips, der kan hjælpe dig med at blive en bedre til FIFA.

Vælg det rigtige hold

Mange FIFA-spillere har et hold, som de holder med i virkeligheden. Derfor vælger mange at spille med det hold, når de konkurrerer online. Det er dog ikke altid den bedste taktik, hvis man gerne vil vinde. Det kan i stedet være en ide at vælge hold på baggrund af spillestilen eller de enkelte spillere på holdet.

Eksempelvis er flere begyndt at spille med Paris Saint Germain, der for nyligt forlængede kontrakten med stjernespilleren Neymar. Helt generelt har PSG været i fremgang igennem de seneste år, og det er ikke bare i FIFA. Også på de virkelige baner har de været gode. Det er også noget bookmakere der tilbyder spil på sport har lagt mærke til. Paris er nemlig blandt favoritterne til at vinde Champions League, og hvis det lykkedes dem at hente Cristiano Ronaldo, som Neymar for nyligt opfordrede til, så vil deres chancer nok ikke blive mindre. Hvis du er god til at lave finter og score mål, kan PSG være et godt bud på dit FIFA-hold.

Vil du gerne spille tiki-taka-bold, kan Manchester City måske være holdet for dig, mens Bayern München er oplagt, hvis du ofte scorer på indlæg. Prøv at tænk over hvordan du gerne vil spille, og vælg et hold der passer til din spillestil.

Lær dine spillere at kende

Lige meget om du spiller karriere, sæsoner, Ultimate Team er det vigtigt at du lærer dine spillere at kende.

Mbappé der på grund af hans fart bliver rygtet til alverdens fodboldklubber, er god at bruge til kontraangreb, og det kan derfor være en ide at øve dig i dette aspekt. Mange vælger også at spille med Neymar på grund af hans fantastiske dribleevner. Andre spillere som Lewandowski er bedre i luftspillet, og en spiller som Mahrez kan nærmest ikke skyde med hans højre ben. At kende hver enkelt spillers styrker og svagheder, kan gøre det meget nemmere for dig at spille dit spil.

Bliv bedre til standardsituationer

Hver gang der kommer et nyt FIFA-spil, kommer der opdateringer til gameplayet. I FIFA 20 blev der sat mere fokus på standardsituationer, og det gør sig også gældende i FIFA 21, hvor flere mål bliver scoret på frispark og hjørnespark. Hvis du ikke scorer mange mål på standardsituationer, så kan der derfor være værdi i at øve dig i dem.

Det kan du gøre i spillets øvelsescenter. Du har her mulighed for at give mere skrue på bolden, og hvis du får lært teknikken, kan det blive et dødbringende våben i kampene. Det kan tage et stykke tid at få teknikken lært, men når først har det under kontrol, kan det virkelig gøre skade på modstanderne.

Hvis du gerne vil blive bedre til FIFA, kan det altså hjælpe at tænke mere over valg af hold, ligesom du bør lære spillerne bedre at kende. Øv dig desuden i standardsituationer, så du forbedrer dine chancer for at score.