Sådan oddser du uden om ROFUS

24. maj 2022

Hvis bookmakeren ikke har dansk licens er der tale om odds uden om ROFUS. De fleste af de udenlandske bookmakere, der opererer på det danske marked, har licens i et andet land. Det betyder, at du ikke er beskyttet af ROFUS-reglerne.

Hvilke fordele har man ved at oddse uden om ROFUS?

Der er flere fordele ved Odds uden om ROFUS. For det første kan du undgå at blive registreret hos ROFUS, hvilket betyder, at du ikke vil blive spille afhængig. Dette kan være en stor fordel, især hvis du har tendens til at spille for meget eller bruge for meget tid på at oddse. Derudover kan du også spare penge ved at oddse uden om ROFUS, da mange bookmakere tilbyder bedre odds og bonusser til spillere, der ikke er registreret hos ROFUS.

Odds-strategier der virker

Når det kommer til at spille på odds, er der mange strategier og teorier derude. Nogle af dem virker, mens andre ikke har den store effekt. Det kan være svært at skelne dem fra hinanden, men heldigvis er der nogle få strategier som har bevist deres effektivitet over tid. En af disse strategier handler om at finde de bedste odds på markedet. Dette kan gøres ved hjælp af en odds sammenlignings side, så du altid er sikker på at få de bedste vilkår for dine bets. En anden strategi handler om at have styr på din bankkonto, og ikke lade dig rive med i et halsbrækkende tempo. Læg selv et budget for hvor meget du vil spille for, og hold dig til dette uanset om du vinder eller taber dine bets. På denne måde undgår du at blive ruineret, og kan fortsat have det sjovt med at spille på oddset.

Hold øje med disse tegn – er du ved at blive afhængig?

At blive afhængig af noget er ikke altid let at opdage, især ikke hvis man selv er midt i det. Men der er dog nogle tegn, som kan være med til at afsløre, om man selv eller andre er på vej mod et afhængighedsproblem. Det kan for eksempel være, hvis man begynder at have problemer med at sove, spise eller passe sit arbejde. Man kan også have problemer med at føle sig tryg, hvis man ikke har adgang til det man er afhængig af. Mange oplever også en stigning i deres forbrug over tid, hvilket ofte går ud over økonomien. Hvis du eller andre oplever disse tegn, så kan det være en god idé at søge professionel hjælp.

Husk at spille med omtanke og find en troværdig online spilleside.