Det mest populære e-sport på tv

20. oktober 2022

E-sports er et hastigt voksende fænomen. Det, der startede som nichekonkurrencer mellem hardcore gamere, er nu eksploderet til en mainstream-industri med millioner af fans verden over, og der er masser af danske kanaler der viser esport.

På fodboldfessor.dk kan du se en liste med lovlige streaming tjenester der viser sport. Hvis du er ny i e-sportsverdenen, undrer du dig måske over, hvilke spil der er de mest populære. Her er en hurtig oversigt over de fire mest populære e-sportsgrene på tv.

League of Legends

League of Legends er et multiplayer online battle arena-spil (MOBA), der er udviklet af Riot Games. Det er et af de mest populære spil i verden med millioner af aktive spillere verden over. Spillet spilles af to hold på fem spillere, som konkurrerer mod hinanden for at ødelægge det andet holds base. League of Legends bliver sendt på en række tv-kanaler.

Counter-Strike: Global Offensive

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) er et first-person shooter-spil, der er udviklet af Valve Corporation. Det er et af de mest populære spil i verden med millioner af aktive spillere på verdensplan. Spillet sætter to hold op mod hinanden – terroristerne og mod-terroristerne – hvor hvert hold forsøger at eliminere det andet

Dota 2

Dota 2 er et MOBA-spil, der er udviklet af Valve Corporation. Det er et af de mest populære spil i verden med millioner af aktive spillere verden over. Spillet spilles af to hold på fem spillere, der konkurrerer mod hinanden om at ødelægge det andet holds base.

Overwatch

Overwatch er et first-person shooter-spil, der er udviklet af Blizzard Entertainment. Det er et af de mest populære spil i verden med millioner af aktive spillere verden over. Spillet sætter to hold op mod hinanden – det angribende hold og det forsvarende hold – hvor hvert hold forsøger at eliminere det andet.

E-sports vokser i popularitet hvert år. League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2 og Overwatch er fire af de mest populære e-sportsgrene på tv. Så hvis du er på udkig efter noget konkurrencepræget spilaction, skal du sørge for at tjekke et af disse fire spil ud!